Čekáme holčičku Izabelu

15.08.2008 22:14

V úterý jsme se vrátili z dovolené. Pobývali jsme na chaloupce, zajeli do zoo a navštívili Dinopark (fotky vložím později). Líbilo se nám ale také v Březnici, kde teď mají na zámku nově expozici strašidel a přes léto hrají na dvoře divadlo pro děti. No a konečně také zpřístupnili hrad Radyně, takže i tam jsme zavítali.

Ve středu jsme byli na velkém ultrazvuku, kde jsme viděli miminko a dozvěděli se, že čekáme holčičku, pro kterou jsme vybrali jméno IZABELA. Je to tedy pěkná divoška, kope jako o život. Přibrala jsem zatím necelá tři kila a snad to nepůjde bleskově nahoru.

Včera se nám podařilo konečně po dvou měsících od nastěhování zútulnit dva pokoje. Položili jsme koberec v ložnici a dětském pokoji, takže si má Sára kde hrát a my kde klidně spát. Zbývá dodělat obývák a pak snad budeme žít normálně. Nábytek do jídelny přijde v půlce září a sedačka snad ve stejné době. Už se těšíme na pohodlí.

Podařilo se mi taky sehnat práci, spolupracuji s floki.cz, webem pro nastávající maminky, z čehož mám radost a rýsuje se další možnost výdělku, ale to počkám na bližší informace.

Autor: Štolfová Monika

Zpět

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.